Auto wassen op locatie

Een bekende zoekterm bij zoekmachines als Google is ‘auto wassen op locatie’. Mensen willen hun auto het liefste laten wassen door een professional. Dit bespaart namelijk een hoop tijd wanneer je dit vergelijkt met hoelang het duurt om zelf de auto te wassen. Daarnaast weet je zeker dat een professional het goed doet en alle kleine hoekjes en gaatjes meepakt. Ook voorkom je dat er schade wordt gemaakt op bijvoorbeeld de lak die op de bovenste laag van de auto zit. Er zitten dus veel voordelen aan het op locatie laten wassen van de auto. Bovendien zit er in ieder dorp of iedere stad wel een carwash.

Auto wassen door de wasstraat

Wanneer je je auto op locatie laat wassen is dit vaak bij een carwash. De wasstraat is een overdekte baan waar je met de auto doorheen gaat. In deze baan wordt de auto stap voor stap schoongemaakt door machines. De eerste stap is het natsproeien van de auto. Wanneer de auto volledig nat is van buiten kan hij worden ingezeept. Zonder het water gaat de zeep niet schuimen en maakt het niet goed schoon. Daarna wordt de auto weer schoongespoeld en drooggemaakt door grote waaiers. Na deze baan is de auto weer glanzend schoon.

Binnenkant van de auto schoonmaken

Wanneer de auto volledig schoon is gemaakt door de wasstraat, resteert alleen het schoonmaken van de binnenkant van de auto nog. Aan de buitenkant van de auto zit vaak modder, vogelpoep en zand of regen. Dit is makkelijk schoon te maken door middel van zeep in de wasstraat. De binnenkant van de auto zit echter vaak onder het stof of onder etensresten. Dit is niet makkelijk schoon te krijgen met zeep. Dit kan beter worden uitgezogen met een stofzuiger. Deze vind je vaak aan het einde van de wasstraat. Dan kan je handmatig een stofzuigslang pakken en zelf het interieur van de auto schoonzuigen. Als de binnenkant van de auto nog schoon is kan je deze stap ook overslaan.

Auto wassen op locatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven