De Rubrider: een combinatie tussen een elektrische scooter en step

Heb je er altijd al eens van gedroomd om tijdens een vrije dag lekker rond te cruisen over de boulevard? Dit met een scooter waarop je geen helm hoeft te dragen? Ga dan eens op zoek naar een rubrider. Dit is een vervoersmiddel en een combinatie tussen een elektrische scooter en een step. De maximale snelheid van zo’n rubrider is 25 km per uur. Op dit vervoersmiddel hoef je dus geen helm te dragen. En het grote voordeel van dit vervoersmiddel is dat je deze eenvoudig op kunt laden met behulp van de accu. Wanneer je ervoor zorgt dat de accu helemaal is volgeladen op het moment dat je gaat cruisen, kun je zo’n 60- tot 70 km afleggen.

Cruisen

Met een volgeladen accu van een rubrider kun je dus gemakkelijk 60 km afleggen. Lekker een rondje cruisen zonder zorgen dus. Wel is deze actieradius afhankelijk van een de buitentemperatuur, het gewicht, het wegdek en het aantal hellingen. Het volledig opladen van de accu duurt ongeveer 6 uur. Een rubrider is uniek, stoer en robuust tegelijkertijd. Eigenlijk is dit een step die makkelijk te bedienen is. Maar wanneer je tijdens het cruisen lekker wilt zitten, is dit ook mogelijk. Dit vervoersmiddel is toegankelijk voor iedereen en licht in gewicht. Dit maakt dat dit vervoersmiddel een stuk handzamer is dan een normale scooter.

Handzaam in gebruik

Een rubrider is handzaam in gebruik wat maakt dat dit een ideaal vervoersmiddel voor verschillende doeleinden is. Dit of je hem nu op de camping wilt gebruiken, of er dagelijks mee naar je werk wilt cruisen. Met de rubrider mag je namelijk ook op de openbare weg. Dit omdat dit vervoersmiddel over een kenteken beschikt. Wanneer je de rubrider wilt gebruiken voor woon-werk verkeer of voor zakelijke doeleinden, is het zelfs mogelijk om hiervoor subsidie te krijgen. Hoe hoog deze subsidie precies is, is afhankelijk per gemeente. Het aanschaffen van dit vervoersmiddel kan mogelijk voor een zeer lage prijs.

De Rubrider: een combinatie tussen een elektrische scooter en step

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven