Glazenwasser Goes: iets voor jou?

 

Werken als Glazenwasser Goes biedt vele mogelijkheden voor een jonge schoonmaker. Als glazenwasser kom je op veel verschillende plekken en verveel je je nooit. Je hebt altijd mensen om je heen en je bent altijd buiten in de open lucht. Dit zorgt ervoor dat je beter in je vel zit en omdat je geen kantoorbaan hebt, voorkom je dat je iedere dag van 09:00 tot 17:00 op een bureaustoel zit en een slecht postuur krijgt. Als glazenwasser heb je hier geen last van, doordat je constant in de weer bent en nooit stilzit. Glazenwassen en sporten is dus bijna hetzelfde. Dit is een van de vele redenen waardoor mensen een glazenwasser willen worden.

Schoonmaakdiensten

Als glazenwasser Goes moet je meer dingen doen dan alleen glazen wassen. Het is een uitgebreide en gevarieerde baan die je meerdere mogelijkheden biedt. Hierdoor ontwikkel je verschillende vaardigheden en heb je veel afwisseling in een normaalgesproken ‘standaard’ werkweek. Hierdoor raak je niet snel verveeld en blijft het leuk om naar het werk toe te gaan. Glazenwassers werken vanuit een schoonmaakbedrijf. Het kan dus zo zijn dat je als glazenwasser ook kan worden ingezet om andere schoonmaakdiensten te doen rondom het vakgebied van glazenwassen. Je moet dus niet alleen de glazen en ruiten van een huis schoonmaken, maar ook die van grote panden van bedrijven, flatgebouwen, villa’s, enzovoorts. Ook dit zorgt voor een leuke afwisseling.

Het vak glazen wassen

Glazen wassen is moeilijker dan het op het eerste ogenblik lijkt. Het is een bepaalde techniek die je als glazenwasser Goes goed onder de knie moet krijgen en waarin je je eigen behendigheid moet vinden. Je hebt als glazenwasser zelf in de hand hoe lang je bezig bent met een opdracht. Wanneer je een beetje behendigheid begint te krijgen en sneller te werk kan gaan, kan je dus ook meer klussen op een dag doen, wat je weer meer geld oplevert. Bovendien maak je de klant ook extra tevreden door snel te werk te gaan en net zo snel weer weg te zijn.

Glazenwasser Goes: iets voor jou?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven