Haren knippen bij Kapsalon Delft

Kapsalon Delft is een kapsalon gevestigd in het centrum van Delft. Je kan er terecht voor een ruim aanbod aan verschillende knipbeurten, haarwerken, behandelingen en verfpraktijken. De salon, gevestigd in de stad die bekend staat om de blauwe oer-Hollandse kleur, is gefocust op kwaliteit en specialisatie. Zo werken er kappers die allemaal hun eigen specialiteit hebben en hiervoor zijn opgeleid. Hierdoor hebben ze veel ervaring.

Verschillende soorten knipbeurten

Bij kapsalon Delft kan je terecht voor bijvoorbeeld een goede knipbeurt. Ze zijn hier bekend met alle verschillende haarstijlen, enk hierbij aan lang en stijl haar, kort en krullend haar, mannenkapsels, kroeshaar, dik haar, dun haar, enzovoorts. Omdat er zo veel verschillende soorten haar zijn die allemaal op andere manieren moeten worden behandeld, zijn ze ook bekend met heel veel verschillende soorten behandelingen. Het gaat namelijk een stuk verder dan alleen knippen. Zo zijn ze bekend met de tondeuse, kunnen ze krullend haar mooi krulknippen voor extra volume, ze knippen pony’s, boblijnen, laagjes, bedenk het maar.

Verschillende soorten verfbehandelingen

Bij de kapsalon in Delft kan je niet alleen terecht voor een knipbeurt. Ze zijn ook bekend met bijvoorbeeld het verven van je haar. Zo kan je vragen om een volledige verfbeurt waarbij je een complete make-over krijgt. Ook kan je vragen naar highlights, waar bepaalde delen van je haar lichter worden geverfd, of voor lowlights, waar bepaalde plukken juist donkerder worden geverfd. Dit zorgt voor een contrast in je kapsel, wat speelser overkomt. Naast compleet verven, highlights en lowlights, kan je ook vragen om een balayage. Hierbij wordt de onderkant van je haar geleidelijk lichter geverfd, waardoor er een mooie en natuurlijke overloop ontstaat wat een zomerse gloed geeft. Dit kan op alle kleuren haar. Het is het mooiste als de kleurverschillen van het natuurlijke haar en de balayage kleur niet te veel verschillen. Zo oogt het het meest natuurlijk. Balayage kan je herkennen van de trend uit 2015 genaamd ‘dip-dye’. Dat is een methode die lijkt op balayage, maar waarbij felle kleuren verf worden gebruikt.

 

 

Haren knippen bij Kapsalon Delft

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven