Leren handgreepjes

Leren handgreepjes

Heb je een hele oude keuken en wil je deze graag een nieuwe look geven? Heb je echter geen budget om een hele nieuwe keuken te laten plaatsen? Dan zou je ook voor deze leren handgreepjes kunnen kiezen. Daarmee geef je je keuken namelijk een super toffe make-over, en dat voor een klein prijsje. De greepjes uit deze webshop worden allemaal met de hand gemaakt en enkel van het allerbeste leer. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in maar liefst 26 verschillende kleuren leer. Dit is de basiscollectie leer van deze shop, en elk leren product dat ze verkopen kun je in al deze 26 kleuren krijgen. Daarnaast kun je zelfs kiezen welke kleur bevestigingsmateriaal je wilt hebben, Zwart bijvoorbeeld, of koperkleurig. Het is maar net wat jij vindt passen bij de kleur leren handgreepjes die je hebt gekozen, en wat de andere kleuren in de ruimte zijn waar je ze gaat gebruiken. Door de grote hoeveelheid mogelijkheden kun je je echter helemaal uitleven, en zit er altijd iets bij dat helemaal past bij jouw smaak en jouw interieur.

Hoe bevestig je leren handgreepjes?

Je hebt meerdere manieren om deze leren handgreepjes op te hangen. Je kunt ze namelijk in een soort lus ophangen (oftewel met slechts één gat) of in een zogeheten platte greep (dus met twee gaatjes). De platte greep kun je zelfs een keer draaien zodat het iets creatiever oogt, maar de meeste mensen houden hem gewoon plat. Dit is namelijk iets praktischer en voelt fijner aan als je het kastje of de lade wilt openen. Het bevestigen zelf is ontzettend makkelijk. Je hebt er enkel een schroevendraaier en een beetje geduld voor nodig. Echt iedereen kan het!

Leren plankdragers online kopen

Naast die toffe leren handgreepjes kun je in deze webshop nog veel meer leren accessoires kopen, zoals leren plankdragers. Dit zijn lange, leren lussen die je bovenin in de muur schroeft, waar je een plank in kunt hangen. Deze lussen kun je zowel per twee als per drie stuks kopen, want als je een hele brede plank hebt heb je er meestal drie nodig, anders kan de plank doorbuigen. En voor deze leren plankdragers geldt hetzelfde als voor de greepjes, namelijk dat je ze in al die 26 kleuren leer kunt kopen, met een kleur bevestigingsmateriaal naar keuze. Laat ze dus lekker matchen met de handgreepjes op je tv-meubel, of met de kleur die je op de muur hebt zitten, super leuk!

Leren posterhanger online kopen

Wat we de laatste tijd steeds vaker zien is zo’n platte posterhanger met een magneetje ertussen. Je kunt daar een mooie poster tussen klemmen zodat je hem niet hoeft in te lijsten. het is een hele originele manier van het ophangen van posters en prints, en natuurlijk kun je in deze webshop een leren variant vinden. Dit is natuurlijk veel leuker dan die standaard houten exemplaren die je overal ziet, en doordat je de kleur zelf kunt kiezen makkelijker te matchen in je interieur.

Leren handgreepjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven