Ondernemers moeten het witwassen en het financieren van terrorisme tegengaan

 

Ben je ondernemer? Dan ben je waarschijnlijk Wwft-plichtig. Aangeraden wordt om te checkken of je dat bent. Ben je, net als veel andere bedrijven en organisaties, Wwft-plichtig? Dan moet je voldoen aan de Wwft wet en aan de Leidraad. Je bent als ondernemer verplicht om het witwassen en het financieren van terrorisme tegen te gaan. De Leidraad WWFT betekent dat ondernemers verplicht zijn om in diverse situaties cliëntenonderzoek te doen. Worden er verdachte situaties ontdekt? Dan zijn ondernemers verplicht om die verdachte situaties te melden. Ondernemers kunnen aan hun wettelijke verplichtingen voldoen met behulp van een handig  Wwft 10-stappenplan.

De Leidraad is belangrijk

Ben je ondernemer? Waarschijnlijk weet je dat de kans bestaat dat je te maken krijgt met fraudeurs. De in de zakenwereld actieve fraudeurs frauderen niet zelden met aanzienlijke bedragen. Ook houden ze zich soms bezig met witwassen. Daarom is er de wet Wwft. Dankzij deze wet kunnen verdachte transacties worden tegengegaan. Deze wet geeft ondernemers immers de mogelijkheid om verdachte transacties te melden. Als ondernemer wil je natuurlijk niet betrokken raken bij criminele activiteiten of organisaties. Daarom is de Leidraad belangrijk. Dankzij de Leidraad Wwft kunnen ondernemers de verplichtingen nakomen die gelden vanuit de Wwft wet.

identiteit van klanten controleren met behulp van software

Ondernemers moeten de identiteit van hun klanten controleren. Met behulp van slimme software kan een ondernemer de identiteit van zijn klanten controleren door een dubbele controle op hun identiteit uit te voeren. Het door de ondernemer gebruikte systeem is het meest efficiënt te gebruiken en het meest 'al-in-one systeem op de markt. Dit systeem maakt het mogelijk dat ondernemers op een integere wijze handeldrijven met hun zakenrelaties. Dankzij passende softwareproducten en advies staan ondernemers er bij het op correcte wijze integreren van de Leidraad Wwft in hun bedrijf niet alleen voor.

Ondernemers kunnen voldoen aan de richtlijnen en normen

Ben je ondernemer? Dan wil je natuurlijk voldoen aan de normen en richtlijnen van de Wet Wwft. Daarom vraag je een demo aan van de software.

Ondernemers moeten het witwassen en het financieren van terrorisme tegengaan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven