Reiki Heling

Heb je mentale of lichamelijke klachten? Heb je al verschillende dingen geprobeerd om de klachten te verhelpen, maar kom je er niet uit? Met reiki 9900 worden mentale en lichamelijke blokkades aangepakt en opgeheven. Het werkt door middel van energie die door wordt gegeven met handopleggingen. Door in contact te komen met de universele energiebron worden jouw blokkades opgeheven. Zo zal je meer energie en opluchting ervaren wanneer je een reiki sessie ondergaat. Op deze manier kom je weer in contact met jezelf. Zo is er weer ruimte om in het hier en nu te zijn, en echt te genieten.

Waarbij kan reiki jou helpen?

Wanneer je het gevoel dat je vastloopt in het leven, kan reiki jou helpen om weer het juiste pad te bewandelen. We hebben allemaal ons eigen rugzakje in het leven. Bij de ene is hij zwaarder dan de andere. Verschillende levensgebeurtenissen of trauma’s worden opgeslagen als negatieve energie in het lichaam. Dit maakt jouw rugzak zwaarder, waardoor het je tegen kan houden om gezond en gelukkig te leven. Door middel van reiki wordt deze ballast verlicht. Ook in het geval van lichamelijke pijn kan reiki een uitkomst zijn. Pijn is eigenlijk ook negatieve energie dat in het lichaam is opgeslagen. Hieraan kan ook een mentale of emotionele oorzaak aan ten grondslag liggen. Door middel van handopleggingen worden deze blokkades opgeheven waardoor de energie weer kan gaan stromen.

Voordelen van reiki heling

Door reiki kan jij weer verbinden met jezelf en het leven. Wanneer jij openstaat voor de universele energie, kan deze bij jou gaan stromen. Hierdoor stat je weer in contact met je binnenwereld en de wereld om jou heen. Tijdens reiki heling kan je vaak al direct effect voelen van de behandeling. De reiki heler kan bij jou voelen waar de blokkades zich bevinden zodat hier energie naar toegestuurd kan worden. Er kan gekozen worden voor aanraking, of energiesturing net boven het lichaam. Met deze vorm van heling wordt jouw bewustzijn verhoogd, zodat je met meer aanwezigheid in het leven zal staan.   

Reiki Heling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven